Tagliatelle amb porros i Sbrinz AOP

0.0 estrellas / 0 voz
Sin carne
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingredientes

Per a 2 persones

  • 150 g de Sbrinz AOP a trossos
  • 1 porro gran
  • 2 grapats de nous
  • 250 g de tagliatelle
  • 200 g de nata
  • Sal i pebre

Preparación

  1. Netejar el porro i rentar-lo bé. Tallar el porro a rodanxes fines. Picar finament la meitat dels grans de nou i muelar en un morter.
  2. Cuinar els tagliatelle "a l'dent" en un volum suficient d'aigua amb sal, segons les instruccions de l'paquet. Afegir el porro uns 5 minuts abans que finalitzi la cocció i deixar-ho coure a el mateix temps.
  3. En una paella gran, torrar les nous triturades. Espereu 2 minuts i després afegir la crema. Deixar reduir per uns moments, després assaonar amb sal i pebre.
  4. Escórrer les tallarines i el porro i barrejar amb la salsa. Afegir la meitat de l'Sbrinz AOP.
  5. Afegir la resta de les nous i els trossos de Sbrinz AOP i servir.
Bon
Appétit

Queso en esta receta