Estás a punto de dirigirte al sitio web de Switzerland Cheese Marketing SCM.
Tagliatelle amb porros i Sbrinz AOP
valoraciónYour rate
0.0 estrellas / 0 voz
Sin carne
30
min.
Compartir
Compartir
Cook/bake time30 min.
Ingredientes
Per a 2 persones
150 g de Sbrinz AOP a trossos
1 porro gran
2 grapats de nous
250 g de tagliatelle
200 g de nata
Sal i pebre
Preparación
Netejar el porro i rentar-lo bé. Tallar el porro a rodanxes fines. Picar finament la meitat dels grans de nou i muelar en un morter.
Cuinar els tagliatelle "a l'dent" en un volum suficient d'aigua amb sal, segons les instruccions de l'paquet. Afegir el porro uns 5 minuts abans que finalitzi la cocció i deixar-ho coure a el mateix temps.
En una paella gran, torrar les nous triturades. Espereu 2 minuts i després afegir la crema. Deixar reduir per uns moments, després assaonar amb sal i pebre.
Escórrer les tallarines i el porro i barrejar amb la salsa. Afegir la meitat de l'Sbrinz AOP.
Afegir la resta de les nous i els trossos de Sbrinz AOP i servir.