Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Definició, visió, activitats i accionistes

Aquí trobareu la informació més important sobre la organització i les activitats de Switzerland Cheese Marketing AG.

Qui som? Breu descripció.

Com a organització sense ànim de lucre, Switzerland Cheese Marketing AG (SCM) és el principal competidor internacional de formatge suís. SCM té la seu a Berna, Suïssa. A més, hi ha sucursals/filials SCM als mercats d'exportació més importants: Alemanya, Itàlia, França, Benelux, Espanya, països nòrdics (Finlàndia, Suècia, Noruega, Dinamarca) i Regne Unit. SCM ofereix als seus accionistes serveis específics per a cada país en les àrees de màrqueting (màrqueting comercial i de consum), comunicació i afers públics. A més, SCM assessora els seus accionistes en qüestions legals, tècniques i de màrqueting, i s'encarrega de tasques de coordinació per a tota la indústria. SCM també és responsable de supervisar els acords de llicència i de dur a terme inspeccions.

En unir les forces de tots els actors de la indústria, gràcies al seu profund coneixement del mercat i a la seva presència local, l'experimentat equip d'SCM contribueix de manera significativa a la promoció positiva del formatge suís. SCM s'implica, com a organisme neutral i global, en tota la indústria formatgera.

 

Què volem? La nostra visió.

Volem que el formatge suís es converteixi en el formatge prèmium més conegut del món entre els nostres grups objectiu.

Què fem? Les nostres activitats.

Les activitats d'SCM inclouen tots els instruments del màrqueting mixt, des de la publicitat clàssica i les activitats del punt de venda, fins a les relacions públiques i el màrqueting de continguts a través de comunicacions digitals. Totes les mesures preses es basen en una estratègia de màrqueting i comunicació orientats al consumidor final. L'objectiu és crear una imatge independent per al formatge de Suïssa que estimuli el desig de tastar i ancorar de manera sostenible el fet que el millor formatge procedeix de Suïssa a les ments dels grups objectiu. Això s'aconsegueix destacant constantment els valors fonamentals del formatge suís. Aquests valors inclouen la tradició, l'autenticitat, la naturalitat, l'artesania, l'origen suís original i el seu sabor únic. SCM dona suport a les mesures genèriques per al formatge suís, així com a la comunicació específica de cada varietat en l'exportació.

Qui en forma part? Els nostres accionistes

Els accionistes d'SCM representen tota la cadena de valor de la indústria formatgera suïssa. Els accionistes/membres són productors de llet suïssos (SMP), productors de formatge (Fromarte), associacions de varietats de formatges i empreses comercials de formatge.

Com convertir-se en accionista d'SCM AG?

La transferència d'accions a nous accionistes requereix l'aprovació de la societat (art. 4, apartat 1 dels estatuts de Switzerland Cheese Marketing AG, del 12 de març del 2004). La sol·licitud d'inscripció en el registre d'accions s'haurà de presentar per escrit al president del consell d'administració. El consell d'administració decidirà l'admissió de nous accionistes. Les sol·licituds estan generalment obertes a totes les empreses comercials, al sector i a les associacions de productors, així com a d'altres organitzacions i persones individuals.

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.