
Pa d'all amb Appenzeller®
- Sense carn
Ingredients
Per a uns 20 panets
Pa d'all:
- 1 baguet, tallada en 20 llesques, 50 g de mantega, tova, 2 dents d'all, premsades, sal, pebre
Pasta:
- 200 g d'Appenzeller® madur, tallat a daus petits, 2 tomàquets tallats per la meitat, desgranats i fets a daus petits, 2 branques d'api, tallades en daus petits, 1 manat d'orenga, fulles tallades, 3 culleres d'oli, 1 cullera de vinagre de vi blanc, sal, pebre
- Fulles d'api per decorar
Preparació
Pa d'all:
- Per al pa d'all, barrejar la mantega amb l'all i condimentar. Untar les llesques de baguet amb aquesta barreja i torrar-les en una graella o paella. Per a la pasta, barrejar tots els ingredients i untar-los sobre els panets. Decorar amb fulles d'api.
Formatge en aquesta recepta
