Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Pa d'all amb Appenzeller®

  • Sense carn
  • (4.1 estrelles/10 vots)

Ingredients

Per a uns 20 panets

Pa d'all:

  • 1 baguet, tallada en 20 llesques, 50 g de mantega, tova, 2 dents d'all, premsades, sal, pebre

Pasta:

  • 200 g d'Appenzeller® madur, tallat a daus petits, 2 tomàquets tallats per la meitat, desgranats i fets a daus petits, 2 branques d'api, tallades en daus petits, 1 manat d'orenga, fulles tallades, 3 culleres d'oli, 1 cullera de vinagre de vi blanc, sal, pebre
  • Fulles d'api per decorar

Preparació

Pa d'all:

  1. Per al pa d'all, barrejar la mantega amb l'all i condimentar. Untar les llesques de baguet amb aquesta barreja i torrar-les en una graella o paella. Per a la pasta, barrejar tots els ingredients i untar-los sobre els panets. Decorar amb fulles d'api.

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.