
Llengües de gat amb formatge de raclet
- 25 min. preparació, 10 min. Temps de cuinat, 35 min. Temps total
Ingredients
Per a 12 porcions
Massa:
- 200 g de farina, ½ cullereta de sal, 10 g de llevat, esmicolat, aprox. 1,25 dl d'aigua, 1 cullera d'oli
Decoració:
- 2 dents d'all, picat, 100-150 g de formatge de raclet, tallat en bastonets, tàperes, segons el gust, cirerols grocs i vermells, tallats per la meitat, uns 150 g, 1 llauna d'anxoves, 50 g de salami, pebre mòlt o herbes alpines ""Raclette und Fondue"", farina per estirar la massa
Preparació
Massa:
- Massa: barrejar la farina i la sal, fer un forat. Barrejar el llevat amb l'aigua, abocar-ho junt amb l'oli. Pastar fins obtenir una massa suau. Deixar reposar cobert fins que dobli el seu volum.
- Tallar la massa en 12 trossos. Estirar la massa sobre una mica de farina, com si fos una llengua llarga. Col·locar-la sobre una placa folrada amb paper sulfurat, distribuir-hi els ingredients, condimentar.
- Coure a la graella inferior d'un forn preescalfat a 220 graus durant uns 10 minuts. Servir immediatament.
Truc de preparació
Les llengües de gat també es poden servir com entrant amb amanida.