Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge suís de postres

Formatge per postres? La dita “el formatge tanca l'estómac” està justificat: una mica de formatge després del plat principal ajuda a sentir-se ple durant més temps i, fins i tot, contraresta la càries. Però, en realitat, l'objectiu de les postres no és omplir, sinó gaudir-ne! I això està garantit: ja sigui en forma de potres dolces clàssiques o amb una fusta de formatges ben assortits.

Postres de formatge en versió amanida

La selecció harmoniosa és la base d'una safata de formatges per postres: per exemple, una combinació de formatge extra dur, dur i semidur, així com un formatge blanc i un trosset de formatge blau. Si voleu, podeu afegir formatge d'ovella o de cabra i l'equilibrada experiència de sabors serà perfecta. Servit amb diversos tipus de mostassa o chutneys, fruites i nous, les postres de formatge són la coronació de la glòria de qualsevol gran àpat.

La manera correcta de preparar una fusta de formatges!

Entre 60 i 100 grams de formatge és la quantitat ideal per a les postres de cada persona. Els diferents formatges es col·loquen al plat segons l'aroma i no segons la categoria de “tou” o “dur”. L'anomenat “rellotge de formatge” és decisiu en aquest cas: amb l'objectiu d'augmentar el gaudi del formatge amb cada varietat, les varietats suaus es disposen a les 6 en punt i aquí és on comença el viatge de la degustació. Després, col·locarem els trossos més picants i, a partir de les 3 en punt, les varietats madures, de sabor intens, tanquen l'experiència culinària.

Que dolces aquestes postres amb formatge!    

Amb el formatge suís podràs aconseguir molt acabats de menú dolços que no s'oblidaran tan fàcilment. Les combinacions amb formatge cremós i fruita són molt populars, especialment a l'estiu. Però també les creacions amb formatge de cabra són motiu de gaudi, especialment en la combinació fred-calent. El nostre truc secret: també pots marinar el formatge, per exemple, el Tilsiter o l'Appenzeller® en llenques durant la nit, en una marinada de vi blanc i ceba dolça a la nevera, adornat amb fruites i nous. Tot un gaudi! Però també hi ha boles de formatge calent en pa ratllat amb raïm o bé formatge flamejat amb rodanxes de poma i panses. Són postres imaginatives que sorprenen els convidats.

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.