Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Esmorzar fi i acollidor brunch de diumenge amb formatge suís

Per a molts suïssos, el formatge és un element fonamental de la taula durant l'esmorzar. O sou una d'aquelles persones a qui no us agrada menjar d'hora al matí? Però estem segurs que us encantaran les idees de brunch per al cap de setmana, on una bona selecció de formatges suïssos és imprescindible, a més de la trena de diumenge.

Per començar bé el dia

La majoria de gent es lleva i s'ha de posar en marxa de bon matí. Un bon pa amb mantega i un tros de formatge suís garanteixen un esmorzar ràpid que dura molt i té bon sabor. Alternatiu al clàssic formatge dur o semidur, també podeu tastar un formatge cremós per untar que es pot servir amb croissants o panets. Complementat amb raïm o uns anells de pebrot, aconseguiràs un esmorzar saludable per parar la taula. Amb el formatge cremós també es poden crear emocionants idees per a esmorzars baixos en carbohidrats sense pa, per exemple, si ho combineu amb fruites de temporada, baies, brots o llavors.

Brunch

El cap de setmana permet més temps per gaudir d'un brunch en un ambient acollidor. Per suposat, no ha de faltar una bona varietat de formatges: alguns s'estimen més els formatges suaus per al brunch; d'altres, el formatge ha de ser bastant fort ja des de bon matí. La selecció de formatges ofereix quelcom per a tots els gustos. Acompanyat de raïm, nous, figues o peres, el brunch és també una atracció visual.

Vols quelcom calent per a l'esmorzar? També hi ha moltes possibilitats creatives: un clàssic és la truita de formatge, alternativament també amb trossets de pernil o tomàquet. O preferiu una exquisida torrada al forn amb formatge cruixent gratinat en forma de croque monsieur? Per als gurmets també hi ha un Vacherin Mont-d'Or APO que podeu gaudir fred o calent. La millor part del brunch és que dura una mica més i et permet molt de temps per provar totes les delícies.

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.