Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

El formatge suís sempre combina bé amb el sopar.

Què és el que millor s'adapta a una nit acollidora si la panxa brama i us ve de gust quelcom “bo”? Doncs això, un dinar abundant amb formatge que t'escalfa per dins i crea un ambient acollidor. Per als que no volen menjar molt a la nit, hi ha alternatives sorprenentment lleugeres amb formatge.

Per què no una mica tradicional?

Si us agrada cuinar, podeu experimentar de manera excel·lent amb el formatge suís: gràcies a les més de 700 varietats, la imaginació no té límits! Però les nostres àvies ja coneixien els veritables clàssics per a un sopar amb formatge: Gschwellti (patates cuites), llenques de formatge, Älplermagronen (pasta amb patates, ceba i formatge), banyes de formatge i pastissos salats de formatge. Aquests plats són ràpids i fàcils de preparar. Així, tindràs més temps per quedar amb els amics i la família.

A la nit prefereixo quelcom lleuger

Si els clàssics són massa forts per al vostre paladar, n'hi ha moltes alternatives. Les sopes escalfen i omplen bé a l'hivern. Els plats amb moltes verdures són lleugers i saborosos. Des de gratinats de verdures, passant per albergínies o pebrots farcits i fins a espaguetis de carbassó, es poden fer moltes coses. La imaginació gairebé no té límits. 

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.