El formatge suís sempre combina bé amb el sopar.
Què és el que millor s'adapta a una nit acollidora si la panxa brama i us ve de gust quelcom “bo”? Doncs això, un dinar abundant amb formatge que t'escalfa per dins i crea un ambient acollidor. Per als que no volen menjar molt a la nit, hi ha alternatives sorprenentment lleugeres amb formatge.
Per què no una mica tradicional?
Si us agrada cuinar, podeu experimentar de manera excel·lent amb el formatge suís: gràcies a les més de 700 varietats, la imaginació no té límits! Però les nostres àvies ja coneixien els veritables clàssics per a un sopar amb formatge: Gschwellti (patates cuites), llenques de formatge, Älplermagronen (pasta amb patates, ceba i formatge), banyes de formatge i pastissos salats de formatge. Aquests plats són ràpids i fàcils de preparar. Així, tindràs més temps per quedar amb els amics i la família.
A la nit prefereixo quelcom lleuger
Si els clàssics són massa forts per al vostre paladar, n'hi ha moltes alternatives. Les sopes escalfen i omplen bé a l'hivern. Els plats amb moltes verdures són lleugers i saborosos. Des de gratinats de verdures, passant per albergínies o pebrots farcits i fins a espaguetis de carbassó, es poden fer moltes coses. La imaginació gairebé no té límits.