Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Un bon dinar amb formatge suís

En un dinar saborós i equilibrat, el formatge suís té un lloc permanent a la nostra taula, ja sigui un formatge tradicionalment suís o com a part d'una de les moltes receptes internacionals que enriqueixen la nostra cuina. Poc importa si sou a casa al migdia i si teniu temps per cuinar quelcom deliciós, o si només voleu preparar alguna cosa ràpida i senzilla a la feina.

Quelcom senzill per al migdia

Els plats de formatge no han de ser difícils, tot el contrari: amb el formatge suís es poden preparar plats principals sorprenentment lleugers tant a l'estiu com a l'hivern. Entre d'altres, power bowls, wraps i crêpes, o bé amanides de pasta.

Teniu poc temps per dinar i voleu alguna cosa calenta que podeu preparar fàcilment durant la breu pausa per dinar? Cap problema: la majoria de les nostres receptes per al migdia es preparen en un tancar i obrir d'ulls. Si teniu més temps per cuinar a la nit, ja us inspirareu en els nostres consells per al sopar.

Amanides fresques amb formatge suís

Amb uns quants extres, podeu fer aparèixer per art de màgia un dinar nutritiu i equilibrat a partir d'una senzilla amanida. I no sempre ha de ser la clàssica amanida de salsitxes i formatge o l'amanida de tomàquet i mozzarella. Hi ha variants increïbles, com ara amb col verda i Tête de Moine AOP. O una variant d'estiu amb cogombre, meló i Appenzeller®. Inspireu-vos per temporades i barregeu ingredients per crear la vostra amanida preferida.

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.