Un bon dinar amb formatge suís
En un dinar saborós i equilibrat, el formatge suís té un lloc permanent a la nostra taula, ja sigui un formatge tradicionalment suís o com a part d'una de les moltes receptes internacionals que enriqueixen la nostra cuina. Poc importa si sou a casa al migdia i si teniu temps per cuinar quelcom deliciós, o si només voleu preparar alguna cosa ràpida i senzilla a la feina.
Quelcom senzill per al migdia
Els plats de formatge no han de ser difícils, tot el contrari: amb el formatge suís es poden preparar plats principals sorprenentment lleugers tant a l'estiu com a l'hivern. Entre d'altres, power bowls, wraps i crêpes, o bé amanides de pasta.
Teniu poc temps per dinar i voleu alguna cosa calenta que podeu preparar fàcilment durant la breu pausa per dinar? Cap problema: la majoria de les nostres receptes per al migdia es preparen en un tancar i obrir d'ulls. Si teniu més temps per cuinar a la nit, ja us inspirareu en els nostres consells per al sopar.
Amanides fresques amb formatge suís
Amb uns quants extres, podeu fer aparèixer per art de màgia un dinar nutritiu i equilibrat a partir d'una senzilla amanida. I no sempre ha de ser la clàssica amanida de salsitxes i formatge o l'amanida de tomàquet i mozzarella. Hi ha variants increïbles, com ara amb col verda i Tête de Moine AOP. O una variant d'estiu amb cogombre, meló i Appenzeller®. Inspireu-vos per temporades i barregeu ingredients per crear la vostra amanida preferida.