Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge per emportar: formatge suís de viatge

El nostre comportament per al berenar ha canviat des de fa molt temps: volem aperitius que siguin bons, que es puguin menjar de camí a una altra part i que siguin baixos en sucre. El formatge compleix tots aquests requisits i s'adapta perfectament a les tendències de la nutrició perquè és baix en carbohidrats o alt en proteïnes. Com a font d'energia sostenible, el formatge també satisfà el cos a llarg termini: és perfecte per a una mossada o un pícnic de formatge quan sou de viatge.

Snacks i entrepans

Qualsevol a qui li agradi caminar ho sap: el menjar adequat ja és la meitat de l'èxit! Amb exquisides mossades per a les pauses, es puja fins i tot la muntanya més empinada i es conquereix el recorregut més llarg. La mossada clàssica, per descomptat, és l'entrepà: gràcies als diferents tipus de pans i guarnicions, mai ningú no s'avorreix de preparar-los. Els entrepans de formatge estan disponibles en milers de variants. En trobaràs moltes idees a les nostres receptes. Si fas una pausa més llarga per al berenar, també pots preparar un entrepà calent. Fins i tot fred és deliciós. El nostre favorit actualment: L'entrepà Club suís amb formatge Appenzeller® y Bündnerfleisch (carn assecada de vedella). Només cal tastar-lo! 

Del forn directament al tàper

El formatge suís també és excel·lent per fornejar. Per exemple, com a farcit d'una pasta fullada airejada o, fins i tot, com a component d'una massa fina. Algun cop heu tastat les magdalenes d'herbes amb l'Emmentaler AOP suís? O les galetes de formatge amb Sbrinz AOP? Totes aquestes creacions tenen un sabor fantàstic i es poden conservar fàcilment a un tàper. Formatge per emportar d'excursió, com a mossada, per a l'oficina o per a un pícnic; es permet tot allò que estigui bo i es pugui transportar fàcilment.

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.