Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Cuina de carrer amb formatge suís

Ja sigui al festival de furgoteques (foodtrucks) o a les fires. Les hamburgueses, els bagels i els paninis estan conquerint les nostres ciutats. La cuina de carrer consisteix en tot el que originalment es cuinava i es venia directament al carrer. Tot i que els noms dels productes sovint se superposen, aquesta tendència culinària és agradablement diferent de la que ofereix el menjar ràpid: la cuina de carrer fa servir principalment productes regionals i d'alta qualitat. Què podria anar millor que el formatge suís?

Inspiracions de cuina de carrer de tot el món

La cuina de carrer és un viatge culinari al voltant del món: moltes coses bones del sud d'Europa i dels EUA, però també d'Àsia, de la Índia i d'Àfrica enriqueixen el panorama de la cuina de carrer suïssa. Els plats són excel·lents per cuinar a casa i amb poc esforç es pot crear un gran menú. Per exemple, un mos calent de focaccia farcida d'espinacs i mozzarella és molt saborós. O us estimeu més una quesadilla amb Valais Raclette AOP i amanida? El bagel “Crazy Day” amb Tilsiter també és increïble. Divertiu-vos tastant-los!

El món de la cuina de carrer al vostre plat

    L'hamburguesa perfecta

    Fa molt que les hamburgueses no tenen res a veure amb les cadenes de menjar ràpid: com a veritables obres d'art fetes amb ingredients frescs i de temporada, gaudeixen d'una gran popularitat. El que l'hamburguesa ha guanyat en contingut ho ha perdut en nom: actualment ja ningú no parla d'hamburgueses quan es refereix a una hamburguesa fet a mà. En crear una hamburguesa, les possibilitats són gairebé il·limitades: els cruixents panets es poden farcir de Le Gruyère AOP i pulled pork (carn de porc esmollada amb salsa barbacoa), Appenzeller® amb maionesa de trufa, Sbrinz AOP i chutney de pera, a més de moltes altres delícies.

    Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.