Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

El formatge suís cau bé en qualsevol ocasió

El formatge suís té una llarga tradició i forma part integrant de molts plats típics. La cuina suïssa aprecia el seu formatge i li deu exquisitats com la fondue, la raclet, les llenques de formatge i molt més. Però fins i tot les últimes tendències alimentàries es poden combinar de manera excepcional amb els formatges locals. El formatge suís és un dinar de carrer, un aliment per picar i també un ideal per a l'entrepà. El formatge cau bé no només a la taula de casa, sinó també de viatge, a les festes, a l'oficina, a les nits de televisió i als aniversaris dels nens. El formatge suís cau bé sempre i a tot arreu!

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.