Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

El Xalet Suís by Quesos de Suiza t'ofereix la millor gastronomia alpina a Espanya a més de 2.500 metres d'altura

Coneix les autèntiques varietats de formatge suís en deliciosos plats i preparacions: Appenzeller®, Emmentaler AOP, Tête de Moine AOP, Sbrinz AOP, L’Etivaz AOP i Raclette du Valais AOP.

 

El Xalet Suís by Quesos de Suiza t'ofereix la millor gastronomia alpina a Espanya a més de 2.500 metres d'altura

La temporada d'esquí està ja en el seu equador i cal aprofitar les últimes neus per a lliscar-se pels vessants i reconfortar-se amb exquisits plats. Sierra Nevada i el seu Xalet Suís by Quesos de Suiza és un destí de 10. A la part alta de les pistes d'esquí, (concretament a la part superior del Riu) hi pots trobar un trosset de Suïssa: el primer restaurant propi de Quesos de Suiza. Situat a 2.555 metres d'altura, estarà obert fins a fi de temporada i basa la seva carta en aquest aliment de producció artesana, totalment natural i de màxima qualitat. 

 
‘El Xalet Suís’ by Quesos de Suiza es tracta d'una experiència totalment inèdita, que acosta la tradició formatgera suïssa i els seus productes 100% artesans i naturals al públic espanyol, emmarcada en l'idíl·lic entorn dels cims de Sierra Nevada. Aquest restaurant temàtic de formatges suïssos oferirà receptes típiques i familiars, que integren les set principals varietats dels Quesos de Suiza: Le Gruyère AOP, Appenzeller®, Emmentaler AOP, Tête de Moine AOP, Sbrinz AOP, L’Etivaz AOP i Raclette du Valais AOP. 

 
Una oferta gastronòmica que et transportarà a Suïssa 

En la carta es podrà gaudir d'alguns dels plats emblemàtics de la gastronomia alpina en un entorn immillorable, com els macarrons dels Alps o el Zurcher-ges amb Spätzli, un deliciós plat de carn de vedella en salsa de boletus acompanyat de pasta semblant als nyoqui, tots dos acompanyats dels formatges suïssos Appenzeller®, Le Gruyère AOP i Emmentaler AOP. 

 
El millor formatge del món 

Aquesta és una oportunitat única per a gaudir també de Le Gruyère AOP, que el novembre passat va ser guardonat com el Millor Formatge del Món 2022 en els World Cheese Awards. Pots gaudir-ho en una taula de formatges o en plats tan deliciosos com el risotto de boletus i Le Gruyère AOP. A més de la tradicional fondue o les diferents taules de formatges i ibèrics. 


Si després de degustar l'exquisit risotto de boletus i Le Gruyère AOP vols intentar fer la recepta a casa, aquí va la fórmula de l'èxit: 


Ingredients: 

  • 200 gr de ceba 
  • Tres grans d'all 
  • ½ litre de brou de pollastre 
  • 300 gr d'arròs especial per a risotto 
  • 100 gr de *Le *Gruyère *AOP 
  • 80 gr de *boletus 
  • 40 cl de nata líquida 
  • 100 gr de mantega 
  • Un chorrito de vi blanc 
  • Sal i pebre 

 
Elaboració: 

Picar la chalota i les dents d'alls i fregir-los amb una mica de mantega. Quan ja estiguin tous, afegir l'arròs i regirar fins que adquireixi un to una mica transparent i irisat. Tirar aigua i el brou de pollastre i deixar coure uns 15 minuts. A mitja cocció tirar un doll de vi blanc i deixar que s'evapori bé, uns vuit minuts. Afegir una mica de mantega i deixar reposar fora del foc fins que baixi una mica la temperatura. 


Mentrestant, picar els boletus i saltar-los amb una cullerada de mantega. Incorporar a l'arròs, igual que el formatge Le Gruyère AOP ratllat i la nata. Remoure fins que adquireixi la textura típica d'un risotto.

 

enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.