Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Informació legal important i informació sobre la protecció de dades

Informació legal important

Llegiu atentament les condicions següents abans de continuar. Les persones que accedeixin al lloc web schweizerkaese.ch de Switzerland Cheese Marketing AG accepten les condicions següents:

Drets d'autor i de marques

Tot el contingut del lloc web schweizerkaese.ch està protegit per drets d'autor. Tots els drets són propietat de Switzerland Cheese Marketing AG o de tercers. Es pot navegar lliurement pels elements que formen part del lloc web schweizerkaese.ch. La reproducció d'aquest material, o d'una part d'aquest material, en qualsevol forma (escrita o electrònica) només és permesa amb una referència específica a swisskaese.ch. La reproducció, transferència, modificació, enllaç o ús del lloc web schweizerkaese.ch amb finalitats públiques o comercials és prohibida sense el consentiment previ per escrit de Switzerland Cheese Marketing AG. 

Els diferents noms i logotips que apareixen en el lloc schweizerkaese.ch són generalment marques registrades i protegides. No hi ha cap part del lloc web schweizerkaese.ch que estigui dissenyada per atorgar la llicència o el dret a utilitzar una imatge, marca registrada o logotip. La descàrrega o còpia del lloc web schweizerkaese.ch (o de qualsevol part del mateix) no atorga cap dret sobre el programari o els elements que s'hi inclouen. Switzerland Cheese Marketing AG es reserva tots els drets sobre tots els elements del lloc web schweizerkaese.ch, a excepció dels drets de tercers. 

Sense garantia

Tot i que Switzerland Cheese Marketing AG ha pres totes les precaucions possibles per salvaguardar la fiabilitat de la informació que s'inclou al lloc web schweizerkaese.ch en el moment de publicar-lo, ni Switzerland Cheese Marketing AG ni els seus socis contractuals poden atorgar cap garantia explícita ni implícita (ni tan sols a tercers) pel que fa a la precisió, fiabilitat o integritat de la informació que s'inclou a schweizerkaese.ch. Les opinions i altres dades que s'inclouen a schweizerkaese.ch es poden modificar en qualsevol moment i sense previ avís. 

Switzerland Cheese Marketing AG no assumeix cap responsabilitat ni garanteix que les funcions del lloc schweizerkaese.ch no s'interrompin, ni que el lloc web schweizerkaese.ch o el servidor corresponent estiguin lliures de virus o d'altres continguts nocius. 

Limitació de responsabilitats

Si hi ha una relació contractual entre Switzerland Cheese Marketing AG i l'usuari del lloc web schweizerkaese.ch o qualsevol altre servei que hagi prestat Switzerland Cheese Marketing AG, Switzerland Cheese Marketing AG només serà responsable dels danys provocats per negligència greu o dolosa. Switzerland Cheese Marketing AG queda exempta de qualsevol responsabilitat pels danys causats per una persona auxiliar. Switzerland Cheese Marketing AG no es fa responsable del lucre cessant, de les dades ni d'altres danys directes (indirectes o secundaris) que es pateixin com a conseqüència de l'accés als elements del lloc web schweizerkaese.ch o de l'ús que se'n faci, o com a conseqüència de la impossibilitat d'accedir-hi o d'utilitzar-lo, dels enllaços a altres pàgines o dels errors tècnics. 

Enllaços a altres llocs web

El lloc web schweizerkaese.ch conté enllaços a llocs web operats per tercers que poden ser del vostre interès. En fer clic en aquests enllaços, és possible que abandoneu el lloc web schweizerkaese.ch o que hi apareguin resums de llocs web de tercers en el context del lloc web schweizerkaese.ch. Switzerland Cheese Marketing AG no ha establert cap tipus de control sobre les pàgines web de tercers als quals es pot accedir a través dels enllaços de la pàgina web schweizerkaese.ch i no se'n responsabilitza de cap manera sobre el contingut ni el funcionament eficaç. Això serà d'aplicació amb independència de si en fer clic a l'enllaç abandoneu el lloc web schweizerkaese.ch o de si la visualització apareix en el context del lloc web schweizerkaese.ch, o de si, en aquest últim cas, el proveïdor d'informació d'un lloc web extern no és immediatament obvi. L'establiment d'aquesta connexió o la consulta de les pàgines web de tercers es fa únicament a compte i risc de l'usuari. 

Declaració de privadesa

Switzerland Cheese Marketing AG (Brunnmattstrasse 21, 3001 Berna, Suïssa), una societat anònima constituïda de conformitat amb el Codi d'Obligacions Suís (CHE-140.749.178), representada pel Dr. David Escher (director executiu), és l'operador del lloc web schweizerkaese.ch i, per tant, és responsable de la recopilació, el tractament i l'ús de les vostres dades personals, així com de garantir que el seu tractament compleix la legislació suïssa. 
La vostra confiança és important per a nosaltres, de manera que ens prenem molt seriosament la qüestió de la protecció de dades i en garantim la seguretat adequada. Naturalment, complim les disposicions legals de la Llei federal de protecció de dades (DSG), l'Ordenança sobre la Llei federal de protecció de dades (VDSG), la Llei de telecomunicacions (FMG) i, si escau, altres disposicions de la Llei de protecció de dades, en concret, l'Ordenança bàsica de protecció de dades de la Unió Europea (d'ara endavant, la DSGVO).

Perquè sapigueu quines dades personals vostres recopilem i amb quines finalitats ho fem, llegiu la informació següent.

1. Abast i finalitat de la recollida, el tractament i la utilització de dades personals

a) En visitar www.schweizerkaese.ch
Quan visiteu el nostre lloc web, els nostres servidors emmagatzemen temporalment cada accés en un arxiu de registre. Les dades següents es recopilaran sense la vostra intervenció i s'emmagatzemaran fins que s'eliminin automàticament després d'un període màxim de 12 mesos:   

 • l'adreça IP de l'ordinador sol·licitant;
 • la data i hora de l'accés; 
 • el nom i l'URL de l'arxiu recuperat; 
 • el lloc web des del qual s'ha accedit; 
 • el sistema operatiu del vostre ordinador i el navegador que esteu fent servir; 
 • el país des del qual hi heu accedit i la configuració d'idioma del vostre navegador; 
 • el nom del vostre proveïdor d'accés a Internet.

Aquestes dades es recopilen i es tracten amb la finalitat de permetre l'ús del nostre lloc web (establir una connexió), garantir la seguretat i l'estabilitat del sistema a llarg termini i permetre l'optimització de la nostra oferta d'Internet, així com amb finalitats estadístiques internes. Això constitueix el nostre legítim interès en el tractament de les dades, en virtut de l'art. 6, paràgraf 1, sec. f) del Reglament de base en matèria de protecció de dades (DGSVO, en alemany). L'adreça IP s'utilitza, en concret, per enregistrar el país de residència del visitant del lloc web i per establir la configuració predeterminada corresponent a l'idioma del lloc web. A més, l'adreça IP s'utilitza en cas d'atacs a les infraestructures de la xarxa de www.schweizerkaese.chamb finalitats estadístiques. 
A més, quan visiteu la nostra pàgina web, fem servir els anomenats píxels i galetes (cookies) per mostrar publicitat personalitzada i per utilitzar els serveis d'anàlisis web. Trobareu informació més detallada sobre aquest tema a la secció 2, apartats 6 i 7 d'aquesta Política de privadesa.

b) En subscriure-us al nostre butlletí de notícies
A la nostra pàgina web teniu la possibilitat de subscriure-us al nostre butlletí de notícices. Per fer-ho cal registrar-s'hi. S'han d'introduir les dades següents durant el procés de registre:

 • Adreça de correu electrònic 
 • Títol
 • Nom
 • Cognom/s

Les dades anteriors són necessàries per al tractament de les dades. A més, podeu facilitar voluntàriament altres dades (empresa i telèfon, per exemple). Tractem aquestes dades exclusivament per personalitzar la informació i les ofertes que us enviem, i per adaptar-les millor als vostres interessos. 
En registrar-vos-hi, ens doneu el vostre consentiment per fer el tractament de les dades proporcionades per a l'enviament periòdic del butlletí informatiu a l'adreça que heu especificat i per a l'avaluació estadística del comportament dels usuaris i l'optimització del butlletí informatiu. Aquest consentiment, en virtut de l'art. 6, paràgraf 1, sec. a) del DSGVO, és la nostra base legal per al tractament de la vostra adreça de correu electrònic. Estem autoritzats a confiar a tercers el tractament tècnic de les mesures publicitàries i a transmetre les vostres dades amb aquesta finalitat (consulteu més endavant l'apartat 3).
Al final de cada butlletí, trobareu un enllaç per donar-vos-hi de baixa en qualsevol moment. En el context de la cancel·lació de la inscripció, podeu informar-nos voluntàriament del motiu que l'ha provocada. Després de la cancel·lació, s'esborraran les vostres dades personals. El tractament posterior només es farà de manera anònima amb la finalitat d'optimitzar el nostre butlletí informatiu. 
Advertim expressament sobre les anàlisis de dades en el marc de l'enviament del butlletí informatiu (consulteu l'apartat 9).

c) Comandes a tercers
Hi ha diverses maneres de sol·licitar al nostre lloc web material informatiu o altres serveis. Els serveis corresponents són prestats en part per tercers. Se us informarà convenientment sobre l'enviament als nostres socis. En funció del servei, es recopilaran diverses dades en aquest context. Entre d'altres, les següents:

 • Raó social o empresa
 • Nom i cognom/s
 • Adreça (carrer, núm., codi postal, ciutat, país)
 • Altres dades de contacte (adreça de correu electrònic, núm. de tel.) 
 • Si escau, les dades de la targeta de crèdit 

Marcarem les entrades obligatòries: no proporcionar aquesta informació pot interferir amb la prestació del servei. La prestació d'altres dades és opcional i no té cap influència en l'ús del nostre lloc web.

Les dades que introduïu sovint es recopilen directament pel proveïdor en qüestió o, en el cas de determinades ofertes, les transmetem nosaltres a aquests tercers. En aquests casos, les disposicions de protecció de dades del proveïdor respectiu s'aplicaran a aquest tractament posterior de les dades. La base legal per al tractament de les dades esmentades anteriorment és l'execució d'un contracte, tal com està establert a l'art. 6, paràgraf 1, sec. b) del DSGVO.

2. Ús de les vostres dades amb finalitats publicitàries

a) Creació de perfils pseudonimitzats
Amb la finalitat de proporcionar-vos serveis personalitzat i informació al nostre lloc web (orientació des del lloc), fem servir i analitzem la informació que ens proporcioneu quan visiteu el lloc web. Durant el tractament corresponent, també es poden utilitzar les anomenades galetes (cookies) en cas que sigui necessari (consulteu més endavant l'apartat 6). L'anàlisi del vostre comportament d'usuari pot comportar la creació de l'anomenat “perfil d'usuari”. Les dades d'ús es fusionen només amb pseudònims, però mai amb dades personals sense pseudonimitzar.
Amb la finalitat de permetre el màrqueting personalitzat a les xarxes socials, integrem al lloc web els denominats “píxels de remàrqueting” de Facebook i Twitter. Si teniu un compte en una d'aquestes xarxes i hi esteu registrat/ada en el moment de visitar la pàgina, aquest píxel enllaça la visita de la pàgina amb el vostre compte. Tanqueu la sessió del vostre compte respectiu abans de visitar una pàgina per evitar que el compte s'enllaci. La creació de perfils d'usuari pseudonimitzats amb finalitats publicitàries i d'anàlisi es basa en un interès legítim en virtut de l'art. 6, paràgraf 1, sec. f) del DGSVO. Això s'aplicarà a totes les operacions de tractament de dades que s'esmenten en aquest apartat 2. L'interès legítim és el màrqueting directe i l'anàlisi de l'ús del nostre lloc web.

b) Reorientació
Utilitzem tecnologies de reorientació al lloc web. Analitzem el vostre comportament d'usuari a la nostra pàgina web per poder oferir-vos publicitat adaptada a les vostres necessitats individuals a les pàgines web dels nostres socis. El vostre comportament d'usuari s'enregistra sota un pseudònim.
La majoria de tecnologies de reorientació funcionen amb galetes (consulteu l'apartat 6 més avall).
Aquest lloc web fa servir Google AdWords Remarketing i DoubleClick by Google, serveis de Google Inc., amb seu a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Estats Units (d'ara endavant, Google), per publicar anuncis basats en els usos de llocs web prèviament visitats. Per fer-ho, Google fa servir la denominada “galeta de DoubleClick”, que permet reconèixer el vostre navegador quan visiteu altres llocs web. La informació generada per la galeta sobre la vostra visita a aquests llocs web (inclosa l'adreça IP) es transmetrà i emmagatzemarà als servidors de Google dels EUA (per obtenir informació sobre la transferència de dades personals als EUA, consulteu l'apartat 10 “Informació addicional”).
Google fa servir aquesta informació amb la finalitat d'avaluar-ne el vostre ús en relació amb els anuncis que s'hi publiquen, recopilant informes sobre l'activitat del lloc web i els anuncis per als operadors del lloc web, i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i l'ús d'Internet. Google també pot transferir aquestes dades a tercers quan així ho requereixi la llei, o quan aquests tercers tractin les dades en nom de Google. Tanmateix, Google no associarà la vostra adreça IP a cap altra dada de què disposi.
També fem servir Google Tag Manager per gestionar els nostres serveis publicitaris basats en l'ús. El propi Tool Tag Manager és un domini lliure de galetes i no recopila cap informació personal. El que fa l'eina, més aviat, és activar altres etiquetes que poden recopilar dades (consulteu la informació anterior). Si l'heu desactivat al nivell del domini o galetes, es mantindrà per a totes les etiquetes de seguiment implementades amb Google Tag Manager.
Podeu evitar la reorientació en qualsevol moment si rebutgeu o desactiveu les galetes corresponents a la barra de menú del vostre navegador (vegeu l'apartat 6 més avall). A través de la pàgina web de Digital Advertising Alliance a optout.aboutads.info, també podeu sol·licitar l'exclusió voluntària de les eines addicionals de publicitat i reorientació esmentades anteriorment.

c) Analítiques de Twitter
Amb finalitats estadístiques, fem servir el píxel d'acció de visitants de Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, EUA (d'ara endavant, Twitter). El píxel ens permet rastrejar el comportament dels usuaris després d'haver estat redirigits al nostre lloc web fent clic en un anunci de Twitter. Aquest procediment s'utilitza per avaluar l'eficàcia dels anuncis de Twitter amb finalitats estadístiques i de recerca de mercat, fet que pot contribuir a optimitzar les futures mesures publicitàries.

Les dades recopilades en aquest procés no permeten extreure conclusions sobre la identitat dels usuaris. Tanmateix, les dades s'emmagatzemen i es tracten a Twitter perquè sigui possible una connexió amb el perfil de l'usuari en qüestió i Twitter pugui utilitzar les dades amb les seves pròpies finalitats publicitàries. Aquestes dades poden permetre que Twitter i els seus socis col·loquin anuncis a dins i fora de Twitter. Així mateix, també amb aquestes finalitats, es pot emmagatzemar i llegir una galeta als ordinadors dels usuaris.

3. Transmissió de dades a tercers

Només transmetrem les vostres dades personals si n'heu donat el vostre consentiment exprés, si hi ha una obligació legal per fer-ho o si cal fer-ho per fer valer els nostres drets, en concret, per fer valer les reclamacions derivades de la relació entre vós i Switzerland Cheese Marketing AG. 
A més, transmetrem les vostres dades a tercers en la mesura que sigui necessari en el marc de l'ús del lloc web per a la prestació dels serveis que has sol·licitat i per a l'anàlisi del teu comportament com a usuari. En la mesura que sigui necessari i amb les finalitats indicades a la primera frase, les dades també es podran transmetre al territori estranger. Si el lloc web conté enllaços a llocs webs de tercers, Switzerland Cheese Marketing AG no té cap influència en la recopilació, el tractament, l'emmagatzematge o l'ús de les dades personals que uns tercers en facin després de fer clic en aquests enllaços i no n'assumeix cap responsabilitat.

4. Transmissió de dades personals a l'estranger

Switzerland Cheese Marketing AG té dret a transferir les vostres dades personals a terceres empreses (proveïdores de serveis contractats) a l'estranger, si fos necessari, per al tractament de dades descrit en aquesta declaració de protecció de dades. Aquests proveïdors estan obligats en la mesura que ho estem nosaltres a complir amb la protecció de dades. Si el nivell de protecció de dades d'un país no es correspon amb el de Suïssa o Europa, ens assegurarem contractualment que la protecció de les vostres dades personals es correspongui amb la de Suïssa o la de la UE en tot moment.

5. Seguretat de les dades

Utilitzem les mesures de seguretat tècniques i organitzatives adequades per protegir les vostres dades personals emmagatzemades amb nosaltres davant de manipulacions, pèrdues parcials o totals i davant l'accés no autoritzat per part de tercers. Les nostres mesures de seguretat es milloren contínuament de conformitat amb els avanços tecnològics. 
Sempre heu de mantenir la vostra informació de pagament confidencial i tancar la finestra del navegador quan hàgiu acabat de comunicar-vos amb nosaltres, especialment si compartiu l'ordinador amb altres persones.
També ens prenem molt seriosament l'aspecte de la protecció interna de dades. Els nostres treballadors i les empreses de serveis que treballen per a nosaltres estan obligats a guardar el secret i a complir les normes de protecció de dades.

6. Galetes

Les galetes ajuden de moltes maneres a fer que la vostra visita al nostre lloc web sigui més fàcil, més agradable i més significativa. Les galetes són arxius d'informació que el vostre navegador emmagatzema automàticament al disc dur del vostre ordinador quan visiteu el nostre lloc web. Les galetes no danyen el disc dur del vostre ordinador. Les dades personals dels usuaris tampoc no ens les transmeten aquestes galetes.
Per exemple, fem servir galetes per adaptar millor la informació, les ofertes i la publicitat que se us mostren segons els vostres interessos individuals. El seu ús no implica que nosaltres rebem noves dades personals vostres com a visitant en línia. La majoria dels navegadors d'Internet accepten automàticament les galetes. tanmateix, podeu configurar el vostre navegador perquè no s'emmagatzemin al vostre ordinador o perquè sempre aparegui un missatge quan rebeu una nova galeta.
La desactivació de les galetes pot impedir-vos utilitzar totes les funcions del nostre lloc web.

7. Eines de seguiment

Utilitzem diverses eines de seguiment al nostre lloc web. Amb aquestes eines de seguiment s'observa el vostre comportament de navegació al nostre lloc web. Aquesta observació s'efectua amb la finalitat de dissenyar i optimitzar contínuament el nostre lloc web de conformitat amb els requisits. En aquest context, es creen perfils d'usuari amb pseudònims i s'utilitzen petits arxius de text emmagatzemats al vostre ordinador (galetes).

8. Plug-ins de xarxes socials

Al lloc web s'utilitzen els plug-ins socials que es descriuen a continuació. Els plug-ins estan desactivats per defecte a la nostra pàgina web i, per tant, no envien cap dada. Podeu activar els plug-ins si feu clic al botó corresponent de les xarxes socials.
Si aquests plug-ins estan activats, el vostre navegador estableix una connexió directa amb els servidors de la xarxa social corresponent tan bon punt accedeixi a un dels nostres lloc web. El contingut del plug-in es transmet directament des de la xarxa social al vostre navegador, que l'integra al lloc web. Els plug-ins es poden desactivar amb un sol clic.
En podeu trobar més informació a les respectives declaracions de privadesa de Facebook, Twitter i Google.

a) Plug-ins socials de Facebook
En aquest lloc web s'utilitzen els plug-ins socials de Facebook per fer el nostre lloc web més personalitzat. Per fer-ho, fem servir els botons M'AGRADA o COMPARTEIX. Aquesta és una oferta de la companyia dels EUA Facebook, Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, EUA 
En integrar els plug-ins, Facebook rep la informació que el vostre navegador ha activat a la pàgina corresponent del nostre lloc web, fins i tot si no teniu un compte de Facebook o no esteu connectat a Facebook. Aquesta informació (fins i tot la vostra adreça IP) es transmet directament des del teu navegador a un servidor de Facebook als EUA i s'emmagatzema allà.
Si heu iniciat la sessió a Facebook, Facebook pot assignar la vostra visita al nostre lloc web directament al vostre compte de Facebook. Si interactueu amb els plug-ins mitjançant el botó “M'AGRADA” o “COMPARTEIX”, la informació corresponent també es transmet directament a un servidor de Facebook i s'emmagatzema allà. La informació també es publica a Facebook i es mostra als teus amics de Facebook.
Facebook pot emprar aquesta informació amb finalitats publicitats i d'estudis de mercat, i per adaptar les pàgines de Facebook a les vostres necessitats. Amb aquesta finalitat, Facebook crea perfils d'ús, d'interès i de relació, per exemple, per avaluar l'ús que feu del nostre lloc web pel que fa als anuncis que es mostren a Facebook, per informar els altres usuaris de Facebook sobre les teves activitats al nostre lloc i per proporcionar altres serveis associat a l'ús de Facebook.
Si no voleu que Facebook associï la informació recopilada a través del nostre lloc web amb el vostre compte de Facebook, heu de tancar la sessió de Facebook abans de visitar el nostre lloc web.
Per saber la finalitat i l'abast de la recopilació de dades i el posterior tractament i ús de les dades per part de Facebook, així com els vostres drets pel que fa a aquest aspecte i les opcions de configuració per a la protecció de la vostra privadesa, consulteu l'apartat Avís de privadesa de Facebook.   

b) Plug-ins socials de Twitter
El nostre lloc web inclou plug-ins de la xarxa de missatges curts de Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, EUA. Podeu reconèixer els plug-ins de Twitter (botó Tweet) pel logotip de Twitter al nostre lloc web. Aquí podreu trobar una visió general sobre el botó Tweet. . Si heu activat els plug-ins socials, s'establirà una connexió directa entre el vostre navegador i el servei de Twitter. D'aquesta manera, Twitter rebrà la informació sobre la vostra visita al nostre lloc web amb la vostra adreça IP. Si feu clic al botó Tweet de Twitter mentre esteu connectat al vostre compte de Twitter, podeu vincular el contingut de les nostres pàgines web al vostre perfil de Twitter. Això permet que Twitter assigni la vostra visita a les nostres pàgines web al teu compte d'usuari. Volem destacar que, com a proveïdors d'aquestes pàgines, no tenim cap coneixement del contingut de les dades transmeses ni del seu ús per part de Twitter. Per saber-ne més, consulteu la Política de privadesa de Twitter.

Si no voleu que Twitter pugui assignar visites a les nostres pàgines web, si us plau, sortiu del vostre compte d'usuari de Twitter.

c) Plug-ins socials de Google Plus
El nostre lloc web utilitza el botó “+1”de la xarxa social Google Plus, operada per Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA. El botó es reconeix el signe “+1” sobre un fons blanc o de color.
Si accediu a una pàgina del nostre lloc web que conté un botó d'aquest estil, el vostre navegador establirà una connexió directa amb els servidors de Google, sempre que hàgiu activat els complements socials. Google transmet directament el contingut del botó +1 al vostre navegador i el vostre navegador l'integra al lloc web. Per tant, no tenim cap influència sobre l'abast de les nostres dades que Google recopila a través del seu botó. Segons Google, no es recopila informació personal sense fer-hi clic. Aquestes dades, inclosa l'adreça IP, només es recopilen i tracten pel que fa als membres que han iniciat sessió a la xarxa.
La finalitat i l'abast de la recopilació de dades, així com el posterior tractament i ús que en faci Google, a més dels vostres drets en relació amb aquest aspecte i les opcions de configuració per protegir la vostra privadesa, estan establerts a la Política de privadesa de Google.
Si sou membre de Google Plus i no voleu que Google recopili informació sobre el vostre perfil a través del nostre lloc web i la vinculi a la informació de membre de Google, heu de tancar primer la sessió de Google Plus abans de visitar el nostre lloc web.

9. Avaluació de l'ús del butlletí

Per enviar el nostre butlletí fem servir els serveis de publicitat per correu electrònic de MailChimp, una plataforma de distribució de butlletins del proveïdor dels EUA Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, EUA. Les adreces de correu electrònic dels destinataris del nostre butlletí, així com la resta de dades descrites en el marc de les notes, s'emmagatzemen als servidors de MailChimp als EUA. MailChimp utilitza aquesta informació per enviar i avaluar el butlletí en el nostre nom. A més, segons la seva pròpia informació, el prestador dels serveis d'enviament pot fer servir aquestes dades de manera pseudonimitzada, és a dir, sense atribuir-los a cap usuari, per optimitzar o millorar els seus serveis (p. ex., per a l'optimització tècnica de l'enviament i la prestació del butlletí informatiu) o amb finalitats estadístiques, amb l'objectiu de determinar de quins països procedeixen els destinataris. Tanmateix, el proveïdor de serveis d'enviament no utilitza les dades dels destinataris del nostre butlletí per escriure'ls ni transmetre'ls a tercers. Confiem en la fiabilitat i la seguretat informàtica i de dades que proporciona MailChimp. MailChimp és signatari de l'Acord de l'Escut de Privadesa i, per tant, ofereix la garantia que ens permet establir que compleix el nivell europeu de   protecció de dades. A més, hem subscrit un acord sobre el tractament de dades amb MailChimp. Es tracta d'un contracte en què MailChimp es compromet a protegir les dades dels nostres usuaris, a tractar-les en el nostre nom i de conformitat amb les seves normes de protecció de dades i, en concret, a no transmetre-les a tercers. Per saber-ne més, consulteu la Política de privadesa de MailChimp.

10. Nota sobre la transferència de dades als EUA.

Per motius d'integritat, ens agradaria assenyalar als usuaris residents o domiciliats a Suïssa que les autoritats dels EUA han pres mesures de vigilància en el seu territori que, generalment, permeten l'emmagatzematge de totes les dades personals de tots les persones les dades de les quals s'han transferit de Suïssa als EUA. Aquest procés es fa sense distinció, limitació o excepció, amb l'objectiu perseguit i sense un criteri objectiu que permeti que les autoritats dels EUA restringeixin l'accés a les dades i el seu ús posterior a finalitats molt específiques i estrictament limitades que puguin justificar la interferència associada tant amb l'accés a les dades com amb l'ús que se'n faci. A més, ens agradaria destacar que als EUA no hi ha recursos legals disponibles per a les persones interessades de Suïssa que els permetin accedir a les dades que els concerneixen per obtenir-ne la correcció o eliminació, i que no hi ha una protecció legal efectiva davant dels drets generals d'accés de les autoritats dels EUA. Volem explícitament que tingueu en compte com a persona interessada aquesta situació legal i fàctica perquè preneu una decisió informada a l'hora de consentir l'ús de les vostres dades.
Volem notificar especialment als usuaris que resideixen en un Estat membre de la UE el fet que, des del punt de vista de la Unió Europea, els EUA no tenen un nivell adequat de protecció de dades, ateses (en part) les qüestions esmentades en aquest apartat. En el casos en què hàgim explicat en aquesta Declaració de privadesa que els destinataris de la informació (com ara Google, Facebook i Twitter) estan als EUA, ens assegurarem que la vostra informació estigui protegida a un nivell adequat per als nostres socis, ja sigui a través d'acords contractuals amb aquestes empreses o assegurant-nos que aquestes empreses estiguin certificades en el marc del Privacy Shield Framework (l'Escut de Privadesa entre la UE i els EUA).

11. Dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació i de limitació del tractament; dret a la transferència de dades

Teniu dret a sol·licitar informació gratuïta sobre les dades personals vostres que emmagatzemem nosaltres. A més, teniu dret a corregir les dades incorrectes i a eliminar-les, sempre que no hi hagi una obligació legal d'emmagatzemar-les o un permís que ens permeti processar les dades. De conformitat amb els article 18 i 21 de la DSGVO, també teniu dret a exigir que es restringeixi el tractament de dades i a oposar-vos-en al tractament.
Així mateix, teniu dret a exigir que us tornem les dades que ens heu proporcionat (dret a la portabilitat de dades). Si ho sol·liciteu, també enviarem les dades a un tercer que hàgiu escollit. teniu dret a rebre les dades en un format d'arxiu estàndard.
Per fer-ho, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica info@schweizerkaese.ch. A la nostra discreció, podem sol·licitar-vos que justifiqueu la vostra identitat per poder processar les vostres sol·licituds.
També ens podeu donar instruccions per indicar-nos què hem de fer amb les vostres dades en cas de defunció.

12. Conservació de les dades

Només emmagatzem les dades personals durant el temps que sigui necessari

 • per utilitzar els serveis de seguiment, publicitat i anàlisi esmentats anteriorment atès el nostre interès legítim;
 • per dur a terme els serveis en la mesura que s'hagin sol·licitat o per a la qual hàgiu donat el vostre consentiment (per exemple, per a butlletins de notícies de conformitat amb l'apartat 9);
 • per complir les nostres obligacions legals.

Emmagatzemem les dades contractuals durant un període de temps més llarg, ja que així ho estableixen les obligacions legals d'emmagatzematge. Les obligacions d'emmagatzematge de dades, que ens obliguen a emmagatzemar dades, es deriven de la normativa comptable i fiscal. De conformitat amb aquesta normativa, les comunicacions comercials, els contractes subscrits i els rebuts de reserva han de conservar-se durant un màxim de 10 anys o, en el cas dels usuaris residents a França, durant un màxim de 5 anys. Si ja no necessitem aquestes dades per prestar els serveis que necessiteu, es bloquejaran les dades. Això vol dir que les dades només es podran utilitzar amb finalitats comptables i fiscals.

13. Dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control de protecció de dades

Si residiu en un país de la UE, teniu dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control de protecció de dades en qualsevol moment.

Informació general

Aquesta pàgina s'ha modificat per última vegada el 24 de maig del 2018. Si teniu alguna pregunta o comentari sobre els nostres avisos legals o sobre la protecció de dades, poseu_-vos en contacte amb nosaltres escrivint-nos a info(at)schweizerkaese.ch .

Netiqueta

No volem llegir cap declaració o discussió de caràcter il·legal, ofensiva o punible al nostre lloc. En cas que els usuaris, la nostra empresa o tercers siguin difamats, ens reservem el dret d'eliminar aquestes contribucions sense comentaris, ja que no corresponen a aquesta netiqueta.

 

Berna, a 25 de març del 2019

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.