Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge tou

Mindestens
65%
Contingut d'aigua (CAMQG*)

El formatge tou es produeix principalment amb llet pasteuritzada. Amb un contingut d'aigua d'aproximadament d'un 50%, només necessita un temps de curació d'unes quantes setmanes. En general, hi ha dos tipus de formatge tou.

El formatge tou amb curació per floridura (formatge tou amb floridura): els representants més típics són la Tomme Vaudoise i el Brie suís. Normalment, també es menja la crosta blanca.

Formatge blanc lubricat: mentre es curen, aquests formatges es renten o lubriquen amb aigua salada i així és com aconsegueixen una crosta de color castany. Un representant típic n'és el Vacherin Mont-d'Or AOP, per exemple.

Els formatges tous són molt apreciats a la cuina freda i calenta. Són especials com a formatges per postres. Ben envasats i conservats en fred, duren aproximadament una setmana.

* Contingut d'aigua a la pasta de formatge sense greix

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.