Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge semidur

54-65%
Contingut d'aigua (CAMQG*)

Els representants típics del formatge semidur són el Raclette Suisse®, Raclette du Valais AOP, Appenzeller®, Tilsiter, Tête de Moine AOP, Vacherin Fribourgeois AOP, el formatge de muntanya dels Grisons o el Mutschli. Es produeixen a base de llet pasteuritzada o llet crua i es curen durant un temps que pot anar dels 3 als 6 mesos.

Els formatges semidurs són molt apreciats a la cuina freda i calenta. Per exemple, algunes especialitats són excel·lents per a la fondue (Vacherin Fribourgeois AOP) o per a la raclette. Hi ha altres classes que criden l'atenció per la seva forma o el tipus de tall especial (per exemple, les rosetes del Tête de Moine AOP). Ben envasats i conservats en fred, poden durar aproximadament dues setmanes.

* Contingut d'aigua a la pasta de formatge sense greix

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.