Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge extradur

Maximal
50%
Contingut d'aigua (CAMQG*)

Un formatge extradur típic és l'Sbrinz AOP. Els formatges extradurs s'elaboren a partir de llet crua sencera no tractada, són formatges amb almenys un 45% de matèria grassa i tenen un contingut d'aigua molt baix. Això fa que siguin adequats per a un llarg període de maduració. L'Sbrinz AOP i l'Alpkäse/Hobelkäse estan llestos per al consum després d'uns 18 mesos o completament madurs una vegada transcorreguts de 2 a 3 anys.

* Contingut d'aigua a la pasta de formatge sense greix

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.