Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge fresc

Maximal
88%
Contingut d'aigua (CAMQG*)

Els formatges frescos són formatges sense crosta ni curació que estan preparats per ser consumits immediatament després de produir-los. S'elaboren amb llet pasteuritzada i tenen diferents nivells de contingut de greix. El quark, el mató, els formaggini, la mozzarella, el petit suisse i algunes especialitats com el formatge crema o el formatge crema doble són algunes de les classes més conegudes.

La durada del formatge fresc està indicada al seu envàs. Especialment a l'estiu, s'ha de tenir cura de no trencar la cadena del fred a l'hora de transportar-los. Els productes fets amb formatge fresc s'han de conservar a l'envàs original o en un recipient de plàstic tancat a una temperatura màxima de 5ºC. Els formatges frescos es poden consumir tant en fred com en calent de moltes maneres, com ara als farcits, les cremes, les salses o al forn.

* Contingut d'aigua a la pasta de formatge sense greix

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.