Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Vacherin Fribourgeois AOP

El delit cremós

Com a autèntic producte regional, el Vacherin AOP de Friburg reflecteix subtilment tota la gamma d'aromes de la flora dels estreps dels Alps i de l'altiplà de la regió de Friburg.

Protegit per una marca de garantia, aquest formatge es caracteritza pel seu caràcter distintiu. Gràcies a la seva pasta fina, fundent, extremadament refinada i aromàtica, el Vacherin AOP de Freiburg ocupa una posició de lideratge entre les especialitats de formatge.

Els formatgers comercials del cantó de Friburg es caracteritzen per la seva gran habilitat i l'amor que professen a la seva professió. A les formatgeries de les viles es processa la llet de vaca que s'entrega diàriament, una matèria primera d'alta qualitat, rica i fragant. L'elaboració s'efectua segons una recepta tradicional, única i original.

Atès l'afinament i el tractament especial, el Vacherin AOP de Friburg és ideal per menjar-lo amb la mà. Aquest producte de primera classe confereix a la vostra fusta de formatges un toc original. Com a ingredient bàsic, aporta cremositat i sabor a la “fondue moitié-moitié” (meitat Gruyère AOP, meitat Vacherin Fribourgeois AOP).

Vacherin Fribourgeois AOP

Aquest cremós formatge de pasta semidura és un component indiscutible de la coneguda fondue moitié-moitié. Sol, també és exquisit.

Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175

1630 Bulle 2
Telefon: +41 (0) 26 919 87 56
Telefax: +41 (0) 26 919 87 49

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.