Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tomme Vaudoise

La delicada flor de la Suïssa francòfona.

La Tomme Vaudoise és una especialitat de formatge tou del cantó de Vaud, a la regió de Ginebra. Els experts en formatges aprecien el sabor rodó i suau del formatge jove, o el sabor pronunciat i rústic de la tomme madurada. Té una crosta molt tendra amb una capa de floridura blanca o vermella, i una consistència cremosa. La Tomme Vaudoise és un enriquiment de qualsevol plat de formatge i també és adequat per a les postres o per a un àpat complet, per exemple, combinat amb verdures o amanides. La Tomme Vaudoise també està disponible amb sabor a comí.

Receptes amb aquest formatge

    Tomme Vaudoise

    Tomme Vaudoise, la saborosa i cremosa especialitat de formatge de pasta tova de la Suïssa occidental, s'adapta a totes les ocasions.

    Tomme Vaudoise
    Val d’Arve
    Ch. Des Aulx 6

    1211 Genève 26
    Telefon: + 41 (0) 22 884 82 00
    Telefax: +41 (0) 22 884 81 79

    Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.