Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tilsiter

Una marca forta

Els emigrants suïssos van difondre l'art del formatge en molts països. El mateix va passar a l'antiga Prússia Oriental, que avui dia pertany a Rússia. Des d'allà, des d'una ciutat petita anomenada Tilsit, Otto Wartmann de Turgòvia va tornar a casa el 1893.

Tenia una recepta de formatge a la butxaca del seu abric. La va refinar al forn de llenya del bell poble de Bissegg, al cantó de Turgòvia. I hi va cultivar la producció de formatge amb uns estàndards de qualitat completament nous. El Tilsiter suís havia tornat definitivament a casa. 

Llet fresca, processos estandarditzats i control constant: aquesta és la recepta per a un Tilsiter suís impecable.

Produir qualitat al Tilsiter té a veure amb l'alegria i l'amor. Perquè el formatge és un art. I l'amor és part de l'art tant com la llet ho és del formatge.

El Tilsiter suís existeix des del 1893. La recepta continua sent la mateixa. També ho és el repte: fer un formatge que no deixi de sorprendre.

Pel·lícula de producció Tilsiter Suïssa

Tilsiter

Tilsiter Switzerland, de les verdes pastures de Thurgau i amb una recepta que data de 1893, és una de les marques més potents de Suïssa.

SO Tilsiter Switzerland GmbH
Dunantstrasse 10
Postfach

8570 Weinfelden

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.