Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sbrinz AOP

L'extrapicant extradur

L'Sbrinz AOP és un formatge de pasta dura extrapicant de la Suïssa central amb una tradició centenària. 26 formatgeries seleccionades de la vall i dels Alps el produeixen diàriament a base de llet crua, quall i sal de primera qualitat. L'Sbrinz AOP és un producte 100 % natural que es produeix sense cap mena d'additius. La conservació també té lloc a la zona d'origen. Des del 2002, l'Sbrinz gaudeix de la denominació d'origen protegida (AOP, en francès). Això garanteix que només l'Sbrinz AOP és a la venda el que compleix els estrictes requisits de qualitat de les especificacions. 

Madurat durant almenys 18 mesos

Porta temps, molt de temps, fins que es pot consumir el picant formatge de la Suïssa central. La maduració dura com a mínim 18 mesos; com més s'allarga aquest període, més aromàtic i picant es torna el formatge.

L'Sbrinz AOP és l'únic formatge suís que es pot tastar de tres maneres diferents: als 18 mesos es pot tallar en capes molt fines. En Möckli (fragments) o en petites capes, a partir dels 24 mesos enriqueix tots els aperitius i plats de formatge. I, finalment, el formatge ratllat Sbrinz AOP ofereix el toc perfecte a una infinitat de plats. L'Sbrinz AOP és meravellosament versàtil i té un sabor magnífic per a qualsevol ocasió!

Sbrinz AOP

Sbrinz AOP, cap altre formatge es pot gaudir de formes tant diverses com aquesta varietat de pasta molt dura de la Suïssa interior: en bocins, en rotlles o ratllat.

Sbrinz Käse GmbH
Merkurstrasse 2

6210 Sursee
Telefon: +41 (0) 41 914 60 60
Telefax: +41 (0) 41 914 60 61

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.