Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Raclette Suisse®

Segons els escrits dels monestirs d'Obwlden i de Nidwalden, podem deduir que el 1291 Wilhelm Tell ja gaudia del Bratchäs, que era com es coneixia llavors la raclet. El formatge de raclet es fonia al foc obert i la pasta que s'entovava es netejava a poc a poc fent-la caure a un plat.

La jove generació ha adquirit el coneixement i la passió pel producte. Les herbes de les pastures del nord dels Alps es transformen en un producte únic que encarna la tradició i la cultura suïsses. El formatge de raclet és una veritable peça de Suïssa i només la marca Raclette Suisse® garanteix la puresa natural, la màxima qualitat i la seguretat del producte.

Raclette Suisse®

Raclette Suisse®, l'exquisit formatge fundent es prepara fàcilment i en infinites variacions junt amb ingredients selectes.

Geschäftsstelle Raclette Suisse
Weststrasse 10

3000 Bern 6
Telefon: +41 (0) 31 359 53 25
Telefax: +41 (0) 31 359 58 51

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.