Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatges alpins i especialitats

El format alpí suís només es produeix durant els mesos d'estiu directament a les formatgeries alpines a base de llet de vaques que pasturen als Alps. En un món ple de tradicions, artesania i naturalesa, es crea un producte únic: el picant i incomparable formatge apí suís.

No hi ha només un formatge alpí suís uniforme, sinó tota una gamma d'especialitats regionals de formatge alpí. Cada formatge alpí té com a mínim tant de caràcter independent com el formatger alpí que l'ha fabricat. Des del Hobelkäse de més de dos anys, fins al formatge dur i semidur, passant pel Mutschli i altres especialitats de formatge.

Fins i tot la llet de les regions pròpies té el seu propi sabor típicament picant que prové de les fortes herbes alpines que creixen de manera diferent segons la regió. El foc de llenya, sobre el qual s'acostuma a escalfar la llet crua, i la sensibilitat del formatger alpí també atorguen al formatge alpí diferents sabors.

Alpkäse und Speziali­täten

Suïssa té una varietat infinita de formatges alpins regionals i d'especialitats de formatge locals. Aquí en podreu obtenir més informació.

Schweizer Alpkäse
c/o Schweizer Milchproduzenten SMP
Weststrasse 10

3000 Bern 6
Telefon: +41 (0) 31 359 53 17

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.