Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge de muntanya dels Grisons

Els habitants dels Grisons no tenim secrets: el formatge de les muntanyes dels Grisons s'elabora a partir de llet pura i picant de muntanya a les centrals lleteres alpines, a més de 1.000 metres d'altitud.

Típic dels Grisons, no amaga cap secret: quan les vaques àgils sorprenen les cabres salvatges menjant-se les herbes més suculentes lluny del seu abast, només surt el millor: el millor formatge de muntanya dels Grisons! Un formatge original i natural, elaborat artesanalment segons una recepta provada i a les lleteries alpines seleccionades a més de 1.000 metres sobre el nivell del mar, però que només desenvolupa el seu caràcter de primera classe després de viatjar per la vall i en un període de maduració de fins a 9 mesos.

Petites empreses de 30 valls

Amb el millor del millor que només creix un cop a l'any a les altures dels Grisons i que aporten les petites empreses tradicionals de 30 valls. El formatge de les muntanyes dels Grisons afegeix així la cirereta de cada plat de formatge i ofereix a totes les amanides una espècia refrescant. Preparat prop del foc, aporta a les sales, cassoles i gratinats una nota de calidesa. I és tan bo amb les verdures farcides o al forn com amb els plats de carn de tota mena.

L'organització dels tipus de formatge de muntanya dels Grisons ha simplificat l'estructura dels tipus i n'ha normalitzat l'etiquetatge. Així és com el formatge de muntanya extra dels Grisons té l'aspecte més nombre i madur dels formatges d'aquestes muntanyes, amb distinció d'or. El picant està etiquetat amb el color vermell, mentre que el suau i semigras i el quart de greix es reconeixen pels colors blau i verd.

Receptes amb aquest formatge

  Bündner Bergkäse

  L'aire de muntanya i els prats plens de flors i herbes aromàtiques fan que la llet del cantó dels Grisons sigui especialment saborosa, conferint un sabor aromàtic característic a aquesta especialitat.

  Bündner Bergkäse
  Postfach
  Quaderstrasse 8

  7001 Chur
  Telefon: +41 (0) 81 258 36 14

  Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.