Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Appenzeller®

El formatge més aromàtic de Suïssa

El formatge Appenzeller® és una de les grans especialitats formatgeres suïsses. El formatge més picant de Suïssa es produeix a mà des de fa més de 700 anys, segons una antiga tradició. El paisatge suau i muntanyós entre el llac de Constanza i el massís de Säntis, amb l'exquisida i saludable pastura, és la base ideal per a la llet crua natural que s'utilitza per a l'elaboració del formatge Appenzeller®. A la regió d'Appenzell, l'elaboració del formatge tradicional forma part de la tradició conservada i viscuda tant com la música de cordes, el Talerschwingen (un joc que consisteix a llançar una moneda a un bol de ceràmica) i la pintura camperola.

La misteriosa salmorra d'herbes

La zona de producció estrictament limitada garanteix la singularitat d'aquesta especialitat de formatge aromàtic: El formatge Appenzeller® només es pot produir segons la recepta tradicional als cantons d'Appenzell Inner-Rhoden i Appenzeller Ausser-Rhoden, a més de determinades parts dels cantons de San Galo i Turgovia. El seu sabor picant únic és degut a les cures que rep durant com a mínim tres mesos amb la salmorra d'herbes, la composició de la qual és un secret estrictament confidencial. El pas del formatge per la part inferior de cada roda garanteix una qualitat de primera classe.

Realitat virtual per a les nostres vaques Appenzeller

Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.