Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Una mirada a la tina: les formatgeries de demostració de Suïssa

La fabricació de formatge és un art i els formatgers suïssos en són uns mestres. La millor manera de conèixer aquesta fascinant artesania és visitar una de les moltes formatgeries del nostre país. Mirant de prop com treballen els mestres formatgers, acaben revelant un o dos secrets i experimentareu en primera persona la dura tasca i la passió que hi ha darrere del nostre formatge.

De la llet al formatge i a la boca: enlloc aquest camí és més curt que en una lleteria d'exposició. Si voleu veure de primera mà el famós art de la fabricació del formatge, heu vingut al lloc adequat.

A més de la producció de formatge hi ha moltes coses més que podeu experimentar. Sovint s'ofereix un emocionant programa en un entorn inigualable: en algunes formatgeries de demostració els visitants poden fins i tot fer el seu propi formatge i emportar-se les seves creacions a casa. També s'hi celebren de tant en tant esdeveniments típics com festes amb música jazz o similars en algunes formatgeries. Productes culinaris destacats als restaurants associats, activitats per a nens i altres activitats a les botigues amb productes regionals en completen l'experiència. Les formatgeries d'exposició disposen de visites guiades i d'activitats especials per a grups, de manera que la visita també val la pena per a excursionistes de clubs o per a companys de feina. També es poden llogar sales de seminaris a diverses formatgeries de demostració; és el millor començament per a un cap de setmana de formació.

Gaudeix de 8 formatges: les formatgeries de demostració més boniques de Suïssa

Aquí els aficionats al formatge aconsegueixen invertir bé els seus diners: els presentem les formatgeries de demostració més boniques de tot Suïssa.

Gartenterrasse der Schaukäserei Emmental
Emmentaler Schaukäserei
L'Emmentaler a Affoltern im Emmental (BE): un recorregut per quatre generacions de formatgeries us ensenyarà la producció de l'Emmentaler al llarg de diferents èpoques. El programa inclou l'elaboració d'un formatge propi.
Vés a la pàgina web
Appenzeller® Schaukäsereien Aussenansicht
Fàbrica formatgera d'exposició de l'Appenzeller®
Fàbrica d'exposició de l'Appenzeller® a Stein (AR): una experiència formatgera multimèdia sobre el Appenzeller®. Hi podeu crear la vostra pròpia barreja d'herbes que podreu emportar-vos a casa.
Vés a la pàgina web
La Maison du Gruyère Käseproduktion
La Maison du Gruyère
La Maison du Gruyère a Pringy-Gruyères (FR): feu un recorregut interactiu pel món del Gruyère AOP. Aquest recorregut s'enfoca en les impressions emocionals que impliquen els cinc sentits.
Vés a la pàgina web
Fromagerie Les Martel
Fromagerie Les Martel
Fromagerie Les Martel a Les-Ponts-de-Martel (NE): una petita formatgeria de demostració al vell mig del Jura de Neuchâtel que, a més del Gruyère AOP, també fa les seves pròpies creacions molt saboroses com el Bleuchâtel (formatge blau).
Vés a la pàgina web
Schaukäserei Klsoter Engelberg
Schaukäserei Kloster Engelberg
Formatgeria artesana a Engelberg (OW): una bella formatgeria artesana en una part del monestir benedictí d'Engelberg que continua actiu avui dia. Aquí s'hi fabriquen, entre d'altres, la famosa Engelberg Klosterglocke (la campana del monestir d'Engelberg).
Vés a la pàgina web
Maison de la Tête de Moine Bellelay Aussenansicht
Maison de la Tête de Moine
Maison de la Tête de Moine, Bellelay (BE): experimenteu la història del Tête de Moine AOP de prop. Un museu amb visita guiada a través d'un iPad, una formatgeria històrica, un celler de formatges i un tast de diverses especialitats regionals esperen els seus visitants.
Vés a la pàgina web
Historische Käseküche, nationales milchwirtschaftliches Museum
Nationales Milchwirtschaftliches Museum (Museu Nacional de la Indústria Lletera)
Nationales Milchwirtschaftliches Museum a Kiesen (BE): al petit museu es poden descobrir moltes coses sobre la història del formatge. Una històrica cuina de formatges mostra les condicions de producció de fa 200 anys i hi inclou exposicions sobre temes com ara la mantega o el formatge fos.
Vés a la pàgina web
Milchmanufaktur Einsiedeln
Milchmanufaktur Einsiedeln
La formatgeria de demostració Milchmanufaktur Einsiedeln a Einsiedeln (SZ): Aquesta moderna formatgeria de demostració permet als visitants observar gratuïtament la producció i maduració de l'formatge des d'una plataforma de demostració o a través de les finestres de restaurant. Amb interessants ofertes per a grups i una botiga de productes regionals.
Vés a la pàgina web

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.