Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

"swissmilk green": el nou estàndard del sector per a la llet suïssa sostenible.

A nivell internacional, el nivell del sector lacti suís és ja molt alt. Per a què també es pugui comunicar, al setembre de 2019 es va presentar "swissmilk green", el nou estàndard del sector per a la llet suïssa sostenible. La llet i els productes lactis que compleixen els requisits de "swissmilk green" poden exhibir la nova etiqueta.

Al mercat suís ja hi ha moltes etiquetes vinculades a la producció sostenible, fins i tot en relació amb els productes lactis. "swissmilk green" s'utilitzarà com a complement de les marques i etiquetes pròpies existents i pretén ser un nou estàndard en la indústria làctia suïssa. Amb aquest programa, la Interprofessió Làctia és pionera per a tots els altres sectors de l'agricultura suïssa. 

Molts productors, sobretot en el segment dels formatges suïssos, compleixen ja pràcticament la normativa "swissmilk green". La nova etiqueta pretén normalitzar -i possiblement millorar- l'alt nivell dels productors de llet suïssos en termes de benestar animal, alimentació, proximitat i salut. 

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.