Formatge amb el segell Gemma: orgànic, del camp al plat
Bio Suisse és l’associació que representa als 7450 agricultors orgànics de Suïssa, els quals produeixen aliments sans i saborosos cenyint-se a unes directrius especialment estrictes. La distinció Gemma únicament pot atorgar-se a un producte si aquest és totalment orgànic.
Bio Suisse
Només els animals sans proporcionen excel·lent llet Gemma utilitzada per a elaborar els exquisits formatges orgànics. La base d’això consisteix en una cria i una alimentació respectuoses. Els productes Gemma són garantia de qualitat. De fet, les vaques de les granges de Bio Suisse s’alimenten de com a mínim un 90% de farratges, és a dir, herba fresca, plantes aromàtiques i fenc. L’ús de pinsos concentrats, com per exemple cereals o soia, es limita al 10%. A partir de 2022, podran ser alimentats amb tan sols el 5% de concentrat. I tot el pinso procedeix de Suïssa.
Tractament acurat
El formatge amb el segell Gemma és processat de la forma més acurada possible. D’aquesta manera, les valuoses matèries primeres conserven totes les seves propietats positives, com per exemple l’elevada proporció d’àcids grassos omega-3 de la llet orgànica. Per qüestió de principis, els productes Gemma no contenen OMG, ni estan permesos els additius o coadjuvants, la qual cosa fa que aquests siguin tota una experiència per al paladar… i amb la consciència tranquil·la.