Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

Informació general

Les següents condicions seran d'aplicació a totes les entregues, ofertes i serveis de Switzerland Cheese Marketing AG (d'ara endavant, SCM). Els acords verbals no estan subjectes a cal efecte legal. Aquestes condicions prevaldran sobre qualsevol altra condició de compra i comanda.

Canvis de preus i d'assortiments

Tots els preus estan expressats en francs suïssos (CHF) i inclouen l'IVA.
SCM es reserva el dret de modificar els preus i els assortiments.
Totes les ofertes estan subjectes a canvis sense previ avís.
Tampoc garanteix que no hi haurà errors tipogràfics a la revista i a Internet, com tampoc que no hi haurà informació errònia.

Condicions d'entrega i de realització de comandes

El contracte de compravenda entre SCM i el client entrarà en vigor amb una comanda per escrit, telefònica o electrònica de l'oferta. Els costos d'enviament dels enviaments pagats és de 7,90 CHF.  En el cas dels fullets gratuïts, no es cobraran els costos d'enviament fins al tercer exemplar que es demani. A partir d'aquesta quantitat, es cobraran els preus següents:

  • 4-250 ex., 7,90 CHF
  • 251-400 ex., 14 CHF
  • 401-600 ex., 21 CHF
  • A partir de 601 ex., 50 CHF

No s'admeten enviaments a l'estranger.

No existeix cap dret legal per obligar a l'entrega dels articles. SCM pot anul·lar unilateralment el contracte de venda si l'article comandat ja no està disponible.

Dret a la devolució

Si no esteu satisfet amb un article, el podeu tornar sense haver-lo utilitzat i amb l'embalatge original en un termini de 14 dies laborables a comptar des de la data d'entrega. El dret a la devolució es considera vençut si l'article s'ha utilitzat o ja no està dins del seu embalatge original.

Condicions de pagament

Les factures s'han de liquidar durant els 30 dies posteriors a la data de factura. SCM té dret a obtenir informació sobre la solvència del client. Per suposat, totes les dades es tractaran de manera confidencial. Ens reservem el dret de bloquejar els clients i prendre accions legals si fos necessari.

Pagament per avançat

En casos individuals, SCM es reserva el dret de fer que l'entrega dels nostres productes depengui d'un pagament inicial o d'un avançament del valor total de la comanda.

Ciutat de jurisdicció

La ciutat de jurisdicció exclusiva és Berna.

Berna, a 25 de març del 2019

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.